THERMAL TECHNOLOGY Srl | SISTEM NGROHJE ME FIBER KARBONI

THERMAL TECHNOLOGY Srl, është leader në zhvillimin e teknologjive të reja të ngrohjes që përdorin Fibrën e karbonit që nga 2001. Kërkimet e avancuara i kanë lejuar kompanisë që të ketë efikasitet të lartë dhe fleksibilitet përdorimi, si në sistemet private edhe ato industriale. Ky efikasitetit është i njohur nga organet drejtuese të çertifikimit dhe nga disa universitete prestigjioze evropiane...

 • Icon 01

  Sistem për Shtëpi
 • Boiler me fiber karboni

  Boiler me fibër karboni
 • Kunder ngrirjes

  Kundër ngrirjes
 • Tipe Radiatoresh

  Tipe Radiatoresh
 • Fibra e Karbonit

  Fibra e Karbonit
 • Vende kulti

  Vende kulti

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje