Platformë me ngrohje

DOWNLOAD

Pedane radianti

Të dhëna teknike:

Fuqia

Komoditeti maksimal arrihet duke “përhapur të ngrotin në mënyrë uniforme”. Platformat janë prej 220W / m² e graduar sipas nevojës së ambjentit që do të ngrohet, si pasojë, sistemi i ngrohjes do të punojë për intervale të shkurtra ose të gjata.

Përbërja e platformave

  • barrier kundër pluhurit prej najloni
  • multishtresa
  • plastik e fortë
  • batanije me 5 shtresa me rezistec në fibër karboni
  • fletë hekuri e larë me zink
  • laminat i klasës HPL 33 (nëse kërkohet)
  • Profili alumini (i bardhë ose me ngjyrë)

Dekori sipërfaqësor

Dekori sipërfaqësor që ne zakonisht përdorim është në laminat HPL, disa karakteristika për rezistencën e veshjes:
• klasa e përdorimit Class 23/33
• veshija e rezistencës (EN13329): AC 5; > 6500rev
• ndikimi rezistencës  (EN13329): IC 3
• Din 511.139 / Zhi: Rrezik i ulët për rrëshqitje
• Rezistenca e karrigeve me rrota është shumë e fortë (EN425) nuk dëmtohet

Kontrolli i temperaturës

Zakonisht japim një çentralinë me sensorë të temperaturës, sistemi që ruan temperaturën e sipërfaqes së dyshemes në 27 ° C (ose sipas përcaktimit tuaj).

Platformat me rrezatim, të ashtu-quajtura edhe platforma me ngrohjes ose platforma elektrike janë të dizajnuara për të krijuar zona komode laty ku është e nevojshme (në altar, zonat për vizitorët etj …), që veprojnë në kohën e nevojshme për zonat e përcaktuara, dhe në temperaturën e dëshiruar.Instalimi është i shpejtë dhe jo-invaziv, shpenzimet e instalimit janë dukshëm më të ulëta se çdo sistem tjetër tradicionale me ajër ose ujë.

Fuqia e instaluar në sistemet e plataformave me rrezatim është më pak se sistemet konvencionale, sepse energjia termike është prodhuar direkt në vend dhe jo nga stacionet e energjisë të pozicionuar në një distancë të konsiderueshme që mund të humbi rrugës ngrohjen.

Mënyra e ndërtimit të lejon të zgjedhësh atë që duhet për ju, duke minimizuar humbjen e nxehtësisë në dysheme, duke kursyer energji elektrike.

Sistemi është i përshtatshëm për ngrohje vetëm gjatë ditës ose kur është i nevojshëm, ai mund të ndizet vetëm pak minuta para përdorimit duke krijuar një komoditet për personat që ndohen aty.

Platformat janë të mesme përgjithësisht elektrike për të ngrohur ajrin në të gjithë objektin.
Temperatura është rregulluar me anë të një sonde që komunikon lidhur me çentralinën.

Platformat ngrohëse mund të ndërtohen në zona, kështu që ju mund të aktivizoni vetëm ato të nevojshmet.
Sistemi nuk ka nevojë për mirëmbajtje sepse nuk ka kaldajë, pompa apo qarqe hidraulike.

 

 

 

Shtresat:

1- Dysheme në laminat sipas kërkesave të klientit

2- Llamarinë e larë me zink

3- Tapeti ngrohës Thermal Technology

4- Panel termo-izolues

5- Struktura e mbështetjes në Dru

6- Kanalina për kalimin e fijeve

Trshësia komplesive 18 mm përjashtuar dekorin e sipërfaqes.
 
Shëmbuj si mund të vendoset
 

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje