Ngrohje nën Moquette

Ngrohje nën Moquette me rrezatim, janë të dizajnuara për të krijuar zona komode laty ku është e nevojshme (në altar, zonat për vizitorët etj …), që veprojnë në kohën e nevojshme për zonat e përcaktuara, dhe në temperaturën e dëshiruar. Instalimi është i shpejtë dhe jo-invaziv, shpenzimet e instalimit janë dukshëm më të ulëta se çdo sistem tjetër tradicionale me ajër ose ujë.Sistemi përbëhet nga elemente ngrohjës të madhësive standart (ose i personalizuar me sipërfaqe maksimale sipërfaqe prej 15 metra katrorë) që montohen mbi dysheme ekzistuese.

Çdo element është i pajisur me një kabllo të energjisë për lidhje të drejtpërdrejtë me panelin e shpërndarjes.
Shtresat e përbëra kryejnë një izolim termik dhe lejojnë sipërfaqen për mbështetjen e karrigeve, tavolinave etj.

Sipër shtresës së ngrohtë mund të shtrohet nje tapet apo një moquette etj.

 

Përberja:

1- Telajo prej pambuku;
2- Rrjeta metalike e lidhur në tokë;
3- Kabllot ngrohës me Fibra Karboni (kundër zjarrit);
4- Isolant termic (klasa e mbrojtjes nga zjarri 1);

Spesori i nën Moquette 8,5mm.

 

Shembuj ku mund të vendosen

Të dhëna teknike

  • Dimensioni: me porosi (me gjërsi max 150cm

                  lunghezza max 900cm, për element)

  • furnizimi me energji elektrike: 230Vac.
  • Konsumi: 200W/m².
  • Fuqia e/o temperatura me rregullator.
  • Certificata: CE.
  • Shkalla e mbrojtjes: IP67
  • Garancia: 24 muaj (shih Manualin e Udhëzimeve).

 

TERMOGRAFIA

foto të realizuar me telekamër   termografike

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje