Tapet dhe nën Tapet Ngrohës

tappeto_sotto_tappeto_scaldanti

Tapet dhe nën Tapet janë sisteme Ngrohës përmes kabllove me Fibër Karboni

Këta sisteme mund të përdoren për të dhënë ngrohtësi pjeseve të poshtëm dhe në të gjitha ato situata në të cilat një person rri shpesh në një zonë.

Ky lloj produkti është realizuar në dy versione:
• Tapet Ngrohës me moquette në ngjyrë të kuqe ose gri
• Nën-tapet Ngrohës për t’u vendosur pikërisht poshtë një tapeti tradicional

 

DOWNLOAD

Riscaldamento sotto-tappeto

Tapet Ngrohës

Përbërja:

• moquette ngjyrë të kuqe ose gri
• rezistence në Fibër Karboni mbi fletën reflektuese dhe izoluese
• veshje kundër rrëshqitjes në pjesën e poshtme
• furnizimit me energji elektrike: 230 V
• fuqia: 200 W/m²
•menaxhimi elektronik i temperaturës të sipërfaqes / fuqisë

Nën-Tapet Ngrohës

Përbërja:

• poliestër e mbuluar me teflon
• rezistence në Fibër Karboni mbi fletën reflektuese dhe izoluese
• veshje kundër rrëshqitjes në pjesën e poshtme
• furnizimit me energji elektrike: 230 V
• fuqia: 200 W/m²
• menaxhimi elektronik i temperaturës të sipërfaqes / fuqisë

Centralina e kontrollit elektronik, e integruar përcakton temperaturën e sipërfaqes që ju dëshironi.

2 vjet garanci.

Ky produkt respekton masat elektrike të sigurisë në përputhje me Direktivën Low Voltage 2006/95 / EC dhe me kërkesat e pajtueshmërisë elektro  magnetike  sipas Direktivës 2004/108 / EC.

Shëmbuj se ku mund të vendoset

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje