ÇARÇAF ME NGROHJE “TI AMO®”

Çarçafi me ngrohje i vendosur sipër dyshekut do ju jap një ngrohtësi për të gjithë natën.

Praktik dhe i sigurt. Me ushqyes 12 volt. Duke u vendosur mbi dyshek, eleminon të ftohtin dhe lagështinë nga shtrati, duke i dhënë një ngrohtësi të vazhdueshëm, çlodhëse dhe rigjeneruese.

Teknologjia GENIUS CARBON® është e bazuar në teknologjitë inovative të ngrohjes që përdorin “fibrat e karbonit”.
Karakteristikat kryesore janë:
• mungesa e inercisë termike;
• nuk ka zgjerimi termik;
• ka aftësi që të ruaj nxehtësinë në sasi të mëdha;
• përhap ngrohtësinë në mënyrë të shkëlqyer;
• nuk ndryshket, është rezistent dhe fleksibël;
• fibrat e carbonit ngrohen shumë më shpejt se përcjellësit e tjerë, dhe të kërkojnë më pak energji për të arritur të njëjtën temperaturë.

E gjithë kjo prodhon një ngrohtësi të veçantë, e aftë për të dhënë një ndjenjë ngrohtësie të vazhdueshme, rezistent dhe fleksibël për gjumin tuaj të ëmbël.

Dimensionet e Zonës ngrohëse: 180×78 cm
Materiali: poliestër, antibakteriale.
Ngjyra: e bardhë
Fuqia: 50 W
Transformatori: është i përfshirë, me timer të programueshëm për 1, 2, 3 orë, ose mund ta lini ndezur gjatë gjithë natës.
Furnizimi me energji elektrike: 230/12 VAC-50Hz (12 volt)
Resistorët janë me fibër karboni

I lehtë dhe fleksibile, mund të paloset si një çarçaf normal. Material anti-statik.

 

Shkarko librin e perdorimit TI AMO®

KARAKTERISTIKAT

SIGURIA MAKSIMALE
EKONOMIK VETEM
SUPER E LEHTE
Galeria
________________

Video Galeria

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje