Sagitta

DOWNLOAD

Sagitta

Sagitta

Ky Panel ngohje është ideal për dhomën tuaj duke përdorur sipërfaqen para për të shpërndarë ngrohjen në mënyrë natyrale, që është krijuar nëpërmjet kanaleve të vendosur brenda në radiator.
Radiatorëve janë të përbërë nga një element ngrohje me Fibra karboni që transferon ngrohjen nëpërmjet pllakës prej çeliku.
Falë formës dhe trashësisë minimale mund të instalohen në çdo lloj mjedisi me rezultate të shkëlqyera estetike.
Duke i aplikuar radiatorit një akesor mund të përdoren edhe si tharës peshqirësh.

 

Sagitta

RD06_amb

Centralina

Sagitta_centralina_radiatore

* mund të porositen si aksesorë

202
i lyer me bojë të bardhë
RAL 9003
909
i lyer me bojë gri
simil RAL 7040
B0B
i lyer me ngjyrë nikel
simil RAL 7002
PS09.A
doreza për peshqir

Të dhëna teknike

disegno_tecnico_RD06

 

Kodi Përshkrimi Dimensionet (mm axbxc) Pesha (Kg) Than peshqir sip mc Fuqia (Watt)
RD06.A.000 Radiator Slim 1800x440x40 15 ops 24,5 665
RD06.A.C00 Radiator Slim 1800x440x40 15 ops 24,5 665

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje