Aquarius

DOWNLOAD

Aquarius

Galeria

Aquarius

Ky Panel ngohje është ideal për dhomën tuaj duke përdorur sipërfaqen para për të shpërndarë ngrohjen në mënyrë natyrale, që është krijuar nëpërmjet kanaleve të vendosur brenda në radiator.
Radiatorëve janë të përbërë nga një element ngrohje me Fibra karboni që transferon ngrohjen nëpërmjet pllakës prej çeliku.
Tipari kryesor qëndron në trashësinë e radiatorit, në fakt kjo ka një trashësi prej vetëm 10mm.
Termoarredi, në sajë të ngjyrave metalike jo vetëm në të zezë, por në nikel dhe giorgio perlato, mund të instalohen në çdo lloj mjedisi me rezultate të shkëlqyera estetike, optimale përdorimin e tij në tualete por edhe në ambjente të tjera.

* mund të porositen si aksesorë

202
i lyer me bojë të bardhë
RAL 9003
909
i lyer me bojë gri
simil RAL 7040
B0B
i lyer me ngjyrë nikel
simil RAL 7002

 

Të dhëna teknike

disegno_tecnico_RD11

 

Kodi Përshkrimi Dimensionet (mm axbxc) Pesha (Kg) Than peshqir sip mc Fuqia (Watt)
RD11.A.000 Radiator Slim 1200x550x10-55 10 ops 19 500

 

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje