Centralina T751

Centralina T751

centralina-t751 

Kablli ngrohës nëse është i pajisur me një sondë temperature (lloji NTC10K) mund të pilotohet nga një çentralinë elektronike që kontrollon automatike ndezjen dhe fikjen kur arrin temperaturën e dëshiruar (0-90 ° C). 

DOWNLOAD
Termoregolatore T751

Si aplikohet

app_751_2

app_751_1

 

TË DHËNA TEKNIKE.

Fuqia: 230Vac
Tensioni 16A Max (3500Watt).
Madhësia e moduleve 4 DIN, 70x84mm, prof. 60mm.
Sonda: NTC 10K 103-at.
Certifikuar nga CE.

 

Kodi Përshkrimi
T751 Kontrolluesi i Temperaturës DIN-out stafetë 16 A (pa sondë)
T752 Kontrolluesi i Temperaturës  (pa sondë)
T803 Kontrolluesi i Temperaturës  NTC 10K izoluar me cavo 1,5 m

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje