RRJET ME PROJEKT

Sistemi shtëpi: ngrohje elektrike për shtëpi – Ngrohje elektrike Kati – Rrjet sipas Projektit

rete-elettrica-a-progetto

Rrjetë midis pllakës në çemento dhe dyshemesë qeramike – Gres – mermer

Instalimi midis betonit dhe dyshemesë mundëson ngrohjen e ambientit në një mënyrë jashtëzakonisht të shpejtë dhe falë masës së reduktuar të sistemit, koha e inercisë termike është tepër e shkurtër. Veçanërisht i përshtatshëm për shtepi, zyra, dyqane, dhoma, restorante, dhoma hoteli, etj…

A) pllaka qeramike-mermer.
B) kolë elastike.
C) rrjeta ngrohëse.
D) çimento.
D) paneli termo-izolues.
E) llaçi mbushës.
F) tulla.

 

Rrjetë midis pllakave të betonit dhe dyshemesë prej druri ose laminat (plastikë)

Instalimi midis çimentos dhe dyshemesë, lejon ngrohjen e ambientit në  mënyrë jashtëzakonisht të shpejtë dhe falë në masës së reduktuar të sistemit, koha e inercisë termike është e reduktuar. Rrjeta është Veçanërisht i përshtatshëm për shtepi, zyra, dyqane, dhoma, restorante, dhoma hoteli, etj…

A) dysheme druri / laminat i ngjitur-lundrues.
B) ngjitës elastik.
C) rrjeti i ngrohjes.
D) çimento.
E) bordi izolues termike.
F) shtresë mbushëse.
G) tullat

 

Shembuj si mund të vendoset:

 

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje