DYSHEK MODULAR

DYSHEK MODULAR

Sistem i ngrohjes me dyshek modular përbëhet nga 12 module të madhësive të ndryshme (shih tabelën) që mund të lidhen me njëri-tjetrin nëpërmjet një lidhësi të shpejtë me trashësi prej 4mm dhe IP67.

Modulet janë të përbërë nga një element multishtresë, të përbërë nga shtresa izoluese, termo-përcjellës dhe reflektive me Fibër Karboni. 230Vac.
Ngrohja rezulton uniform dhe e gjitha drejtuar lartë falë përbërjes së modulit. Ngrohja poshtë është rreth 5%.
Elementet janë të bashkuar me anë të skajeve të përshtatshme në “Velcro”. Kur kemi të bëjmë me dysheme flutuante, për të bërë uniforme sipërfaqen përdoren element omogjen që mund të shkurtohen në bazë të përmasave.

Kabllot e Fibrës së karbonit, janë të lidhura së bashku në paralel tek një montues i vetëm. Kjo e mban sistemin funksional edhe në rast dëmtimi nga përdoruesit vetëm një zonë minimale prej rreth një metër katror, nuk do jetë funksionale.
Produkti është i riparueshëm.

PËRBËRJA E SISTEMIT MODULAR

Sistemi modular Thermal Technology përbëhet nga:

  • 12 dyshek me dimensione të ndryshëm;
  • 2 zgjatës të madhësive të ndryshme për bashkimin e elementeve;
  • 1 prizë me kabull për ta lidhur me energjinë elektrike.

Gjeni automatikisht, në pak hapa, solucionin ideal pë shtëpinë tuaj.

 

Shëmbull se si mund të vendoset dysheku me fibra karboni

Shëmbull se si mund të vendoset dysheku me fibra karboni Video


Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje