NGROHJE NË MUR DHE TAVAN

riscaldamento_parete

Sistem për shtëpi: Ngrohje në mur dhe tavan:

Sistemi i ngrohjes për mur apo tavan (me rreze infra të kuqe)  mund të aplikohet kur nuk është e mundur të instalohet një sistem në dysheme ose kur ekziston nevoja për të integruar një zonë të nxehtë, të tilla si banjo, shkallë me pak hapsirë dyshemeje , ose kur ju doni të instaloni një sistem ngrohje me një kosto shumë të ulët të instalimi.

 Ideale edhe për ambjente me karakteristika të ngjashme si sauna, banjo turke, etj …

Ngrohje nën suvatim

Ngrohje nën Gips

Ngrohja me rrezatim

Rrezatimi është një sistem i shkëmbimit të nxehtësisë që përdor valët infra të kuqe si vektor transferimi.
Në fakt, dy organe ose objekte që kanë temperatura të ndryshme natyrisht rrezatojnë ndaj njëri-tjetrit dhea nxetësia shkon nga më i ngrohti tek më i ftohti. Rrezatimi i emetuar në dysheme shndërrohet në nxehtësi kur bie në kontakt me një objekt, një mur ose një person. Valët infra të kuqe domethënë nuk thithen nga ajëri por nga organet e ngurta që i kthejnë ato në energji termike. Kjo energji transmetohet në ambjent, duke krijuar kështu kushte optimale për komoditetin tuaj.

Për këto situata ju mund të ndërhyni me dy mënyra:

  • Gips me kabllot  Fibrës së karboni të integruar;
  • Rrjetë ngrohje me instalim nën suva.

Kontroll i temperaturës

Sistemi i ngrohjes THERMAL TECHNOLOGY® nuk kërkon një kontroll të dyfishtë temperaturë (në dysheme me sondë dhe në amjent me termostat), por vetëm në mjedis me termostat të programueshëm. Në rastin e një sistemi me disa ambjente është e rekomanduar të përdoret Centralina Power Control , pasi kjo është në gjendje të:

PËRFITIMET SHTESË GENIUS SISTEMI CARBON

Kërkon më pak energji në sajë të karakteristikave specifike të fibrës së karbonit: barabart me -30% ~ 40%.
Temperatura më pak e nevojshëme e murit (për çdo ° C më poshtë kursen 7% më pak energji).
Dispersion minimal i nxehtësisë: rreth 15%.

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje