RRJET MODULARE

RRJETA MODULARE

Sistem i ngrohjes me rrjetë modulare (me rreze infa të kuqe) përbëhet nga 12 module të madhësive të ndryshme (shih tabelën) që mund të lidhen me njëri-tjetrin nëpërmjet një lidhësi të shpejtë me trashësi prej 4mm dhe IP67.

Modulet janë të përbërë nga një rrjet fibër prej qelqi alkali-rezistente, e cila vepron si një mbështetje për përçuesit termik. Kabblot janë të veshura me një grup izolues termike dhe reflektive me qëllim të zvogëlimin e humbjes së nxehtësisë.

Furnizimit me energji elektrike është i zakonshmi 230Vac .

 

Kabllot e Fibrës së karbonit, janë të lidhura së bashku në paralel tek një montante të vetme. Kjo e mban sistemin funksional edhe në rast dëmtimi nga përdoruesit vetëm një zonë minimale prej rreth një metër katror, nuk do jetë funksionale.
Produkti është i riparueshëm.Kabllot e Fibrës së karbonit, janë të lidhura së bashku në paralel tek një montante të vetme. Kjo e mban sistemin funksional edhe në rast dëmtimi nga përdoruesit vetëm një zonë minimale prej rreth një metër katror, nuk do jetë funksionale.
Produkti është i riparueshëm.

PËRBËRJA E SISTEMIT MODULAR:

Sistemi modular Thermal Technology përbëhet nga:

  • 12 dyshek me dimensione të ndryshëm;
  • 2 zgjatës të madhësive të ndryshme për bashkimin e elementeve;
  • 1 prizë me kabull për ta lidhur me energjinë elektrike.

Gjeni automatikisht, në pak hapa, solucionin ideal pë shtëpinë tuaj.

 

 

Shembuj sesi mund te vendoset Rrjeta:

 

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje