NGROHJE NËN GIPS

Sistemi shtëpi: ngrohje elektrike për shtëpi – ngrohje në tavan – Ngrohja në plasterboard.

Ky sistem ngrohje është formuar nga një element me një trashësi prej 4mm me funksionin e izolimit termik, e cila është ngjitur prapa një fletë Gipsi.

DOWNLOAD

Scheda tecnica riscaldamento a parete sotto-cartongesso

 

SI APLIKOHEN

Paneli duhet të jetë i ngjitur në afërsi të pllakës gips në sipërfaqen e brendshme. Si kolë elastike këshillojmë kolën Keraflex të markës MAPEI.

LEGJENDA:

A) Pllakë Gipsi
B) Ngrohësi i ngjitur në pllakë gipsi
C) Struktura Metalike për Gips

Të dhënat teknike

Furnizimi me energji elektrike: 230Vac (ose tension tjetër nëse është e nevojshme).
Temperatura maksimale në funksion 65° C me temperaturë të ambientit prej 20° C.

Teknikat e kabllos fleksibël në Fibër Karboni e izoluar me gomë silikoni të veçantë.

Kabllo i brendshëm në fibër karboni me shumë fije.
Goma dhe silikoni special, bën kabllin veçanërisht rezistent ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta.

Referenca Fuqija Dimensioni cm. Spesori
PCSC.A.000.000 390 Watt 200 X 50 4 mm
PCSC.B.000.000 300 Watt 150 X 50 4 mm

Ky produkt respekton masat elektrike të sigurisë në përputhje me Direktivën e voltazhit të ulët 2006/95 / EC dhe me kërkesat e pajtueshmërisë elektro magnetike sipas Direktivës 2004/108 / EC.

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje