BOILER ME FIBRA KARBONI

Sistemi shtëpi: ngrohje elektrike për shtëpi – ngrohje elektrike e ujit shtëpiake

SLIDE4-BOILER

Për të ngrohur ujin tashmë është i mundur në sajë të boilerit me fibra karboni. Ky sistem bën të mundur ngrohjen e ujit elektrikisht me avantazhe të panumërta.

-50% Në konsumin e energjisë elektrike. Në një shumë të barabartë të ujit të furnizuar gjatë ditës, kursimi është vlerësuar rreth 50% përafërsisht.
+50% Më shpejtë në ngrohjen e ujit. Koha për arritjen e temperaturës 45° C është 2 ore e 32 minuta, në krahasim me 4 orë të boilerit tradicional me të njëjtin vëllim.
+65% Sasia e ujit të nxehtë të prodhuara në vazhdueshmëri: ngrohja e vazhdueshme e ujit në 40° C është 65% më e lartë se ajo e impjanteve tradicional.
+130% Sasia e ujit të nxehtë në dispozicion. Tërheqjet e ujit në 40° C në intervale prej 15 minutash.
0% Formimi i kalkarit (Gëlqere)*.  Falë strukturës së tij formimi i kalkarit (gëlqeres) pothuajse anulohet komplet.
10 anni Efikasiteti konstant me kalimin e kohës. Mungesa e formimit të gurit gëlqeror lejon që të ketë efikasitet kostant.
5 anni Garanci në sistemin e ngrohjes Thermal Technology®. Garanci dy-vjeçare për centralinën dhe sistemet ndihmëse.

*Formimi i  gurit gëlqeror varet nga cilësia e ujit..

 

1_boiler

“Carbon Boiler”

 

Boiler me fibra karboni është zgjidhja ideale për prodhimin e vazhdueshëm të ujit të nxehtë me kursime maksimale të energjisë. Sistemi inovativ i teknologjike që përdor fibrën e karbonit, prodhon 65% më shumë ujë të vazhdueshëm në 40 ° C  në krahasim me sistemet tradicionale. I gjithë sistemi menaxhohet nga një centralinë elektronike me një ekran ku mund të programohet temperatura e dëshiruar.

Forma e veçant e boilerit, lejon një zonë të madhe sipërfaqësore (më e madhe se një metër katror) i rrethuar nga një element i veçantë ngrohje me Fibra karboni, e cila arrin në 85 ° C temperatura e mureve të brendshme të boilerit vetë. Duke bërë kështu shkëmbimin e ngrohjes me ujë të ftohtë / e të nxehtë superior ndaj çdo sistemi tjetër që përdor rezistencën e brendshme klasike.

AVANTAZHET

  • Performanca e prodhimit të ujit të nxehtë në sasi të pakrahasueshme me produkte të ngjashme që operojnë me rezistencën elektrike të zhytur në ujë;
  • Kursim të lartë të energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit:
  • Ekonomik, çentralina i lejon një kursim optimal të energjisë energjisë;
  • Pa kalcifikim, ndryshe nga boilerët tradicional, rendimenti mbetet konstante me kalimin e kohës.

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje