TIPE RADIATORESH

Radiatorët___________________________________________________________

Radiatorë me design, radiatorë modern që lejojnë ngrohjen e banjos elektrikisht dhe në të njëjtën kohë janë edhe pjesë e vërtetë e mobiljeve. Këto pjesë të vërteta mobiljesh në fibër karboni kanë të kombinuar teknologjinë më të avancuar për ngrohjen e banjos me materiale të tilla si çeliku, guri dhe xhami, me forma gjithmonë elegante dhe imagjinative.

Ngrohësit tanë elektrik  sjellin teknologjinë dhe bukurinë estetike, rehati dhe dekor, me një fokus në funksionalitetin, efikasitetin dhe kursimin e energjisë.

Radiatorët elektrike janë të disponueshëm në modele të ndryshme dhe mund të përdoren gjithashtu si një tharës peshqiri. Ata janë shumë të thjeshtë për t’u përdorur, sepse mafton të vendosni prizën (plug & heat), ose mund t’i lidhni në sistemin ekzistues dhe, nëse nevojitet, përdorni çentralina kontrolli elektronike.

Ky lloj radiatori elektrik ju bën të kurseni me të vërtetë energji elektrike në krahasim me radiatorët e tjerë që operojnë me rezistencë tradicionale (ose stufat klasike elektrike për banjon) falë karakteristikave të fibrave të karbonit që është në gjendje për të ruajtur sasi të mëdha të nxehtësisë dhe ta çliroj atë shumë shpejt (ju do të kurseni nga 30 deri në 40% në  energji elektrike).

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje