GEMINI

Gemini

Slim është propozimi i ri i Thermal Tecnology: një radiator i hollë i kombinuar me teknologjinë ekskluzive në Fibër karboni me një dizajn inovativ dhe funksional. Slim është një radiator i hollë, prej vetëm 2,5 cm. E gjithë gama është realizuar me materiale të cilësisë më të lartë.


Gemini

 

 

Kodi Përshkrimi Dimensionet (mm axbxc) Pesha (Kg) Than peshqir Fuqia (Watt)
RD03.A.FV0 Radiator Slim 600x900x25 8,0 400
RD03.B.FV0 Radiator Slim 600x1350x25 11,0 600
RD03.C.FV0 Radiator Slim 1600x500x25 11,0 opt* 600

* mund të porositet si aksesorë

2A2
i lyer me bojë të bardhë
mbrapa RAL 9003
PS06.D
doreza për peshqir
1A1
i lyer me bojë të zezë
mbrapa RAL 9011

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje