GRESS PORCELAN

Nga Thermal Technology lind një brez i ri i radiatorësh porcelani.


Porcelani është një qeramike me bazë të fortë, e fortë dhe jo-poroz me një trashësi minimale dhe forcë të shkëlqyer mekanike. Këto dy karakteristika të veçanta bëjnë që fleta, e bashkangjitur me fibrën e karbonit, e kthen në një ngrohës të shkëlqyer.
Lind kështu, radiatori prej porcelani i hollë dhe dekorativ, për t’ju dhënë më shumë komoditet për jetën tuaj të përditshme.

Chamaeleon

Hydra

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje