ARIES

Porcelani është një qeramike me bazë të fortë, e fortë dhe jo-poroz me një trashësi minimale dhe forcë të shkëlqyer mekanike. Këto dy karakteristika të veçanta bëjnë që fleta, e bashkangjitur me fibrën e karbonit, kthehn në një ngrohës të shkëlqyer. Lind kështu, radiatori prej porcelani i hollë dhe dekorativ, për t’ju dhënë më shumë komoditet për jetën tuaj të përditshme.

GPM_gen

 

Të dhëna teknike

Kodi Përshkrimi Dim. (mm axbxc) Pesha (Kg) Centralina Vent. Fil Pilote Touch control Than peshqir Fuqia (Watt)
GPM1.A.000 Radiator prej porcelani i hollë. 600x600x12 8,0 250
Dekori
202
Ngjyrë e Bardhë
A0A
Ngjyrë Gri

 

Galeria

 


Scarica scheda
tecnica

Scarica manuale
di installazione

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje