CHAMAMELEON

Radiator Porcelani të hollë dhe të zbukuruar

Porcelani është një qeramike me bazë të fortë, e fortë dhe jo-poroz me një trashësi minimale dhe forcë të shkëlqyer mekanike. Këto dy karakteristika të veçanta bëjnë që fleta, e bashkangjitur me fibrën e karbonit, kthehn në një ngrohës të shkëlqyer.
Lind kështu, radiatori prej porcelani i hollë dhe dekorativ, për t’ju dhënë më shumë komoditet për jetën tuaj të përditshme.

gps1dec_gen

Kodi Përshkrimi Dim. (mm axbxc) Pesha (Kg) Centralina Vent. Fil Pilote Touch control Than peshqir Fuqia (Watt)
GPS1.A.000 Radiator prej porcelani i hollë. 1000x500x40 13,0 500
GPS1.A.C00 Radiator prej porcelani i hollë. 1000x500x40 13,0 V 300/500
GPS1.C.000 Radiator prej porcelani i hollë. 2000x500x40 26,0 1000
GPS1.C.C00 Radiator prej porcelani i hollë. 2000x500x40 26,0 V 600/1000

 

Dekori

1CD
Baza e zezë e dekoruar

me të kuqe| Inver: 95835

1CD
Baza e zezë e dekoruar

me të bardhë

| Inver: 95835

 

Galeria

 


Scarica scheda
tecnica

Scarica manuale
di installazione

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje