CASSIOPEIA

Çdo radiator prej xhami është i përbërë nga një element ngrohje në Fibër Karboni që transferon nxehtësinë në një pllakë prej xhami të temperuar. Struktura e radiatorit është prej çeliku dhe në këtë është montuar xhami i ngjyrosur. Hapsira që është krijuar mes dy elementeve lejon lëvizjen natyrore të ajrit në masë të madhe dhe ndikon në rritje e nxehtësisë. Radiatori prej Xhami mund të vendoset në çdo ambjent, duke përfshirë banjon; mund të përdoret edhe si tharës peshqiri duke instaluar varësen përkatëse prej çeliku të pikturuar. Të gjithë radiatorët prej xhami janë të pajisur me termostat sigurie.

Në “versionin e ventiluar” , në pjesën e poshtme gjendet një ventol në formë spirale.

Kjo pajisje lejon të arrij shpejt temperaturën e dëshiruar dhe në të njëjtën kohë në mënyrë të konsiderueshme rrit rendimentin.

Të dhëna teknike

 

Kodi Përshkrimi Dim. mm
axbxcx
Pesha
Kg
Centralina Vent. Than peshqir Fuqia
Watt
Sipërfaqja mc*
TT02.B.000 Radiatore in vetro 1600x500x37 20,0 opt 600 19,00
TT02.B.C00 Radiatore in vetro 1600x500x37 20,0 V opt 200/400/600 19,00

 

*banes e klasës C (zona klimatike E vedi tabella në italisht)

 

Dekori

2A2

Xham i bardhë

retro | RAL 9003

 

Galeria

 

DOWNLOAD
Cassiopeia

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje