Teknologjia

THERMAL TECHNOLOGY Srl që nga 2001, është një leader i teknologjive të reja të ngrohjes që përdorin Fibrat e karbonit.

Kërkimi i avancuar ka bërë që ndërmarrja të jap zgjidhje me efikasitet të lartë dhe fleksibilitetit në përdorim, si në sektroin civil dhe atë industrial.

Efikasitetit dhe aftësisë konkurruese njihen nga Organet kryesore të certifikimit dhe nga universitetet më prestigjioze evropiane.

Karboni është elementi performant që mbështet të gjithë teknologjinë e patentuar Thermal Tecnlogy.

Karakteristikat e Febrës së karbonit

  • Mungesa e inercisë termike
  • Aftësia për të ruajtur nxehtësinë në sasi të mëdha
  • Transferon nxehtësinë e saj shumë shpejt
  • I fortë
  • Të njëjtin efikasitet në çdo kusht të temperaturës (-40 / + 300 ° C)
  • Nuk ka zgjerim termik
  • Nuk ndryshket
  • Është fleksibël
  • Është i riciklueshëm
  • Nuk prodhon fusha elektromagnetike

 

Certifikimi nga avantazhet e fibrës së karbonit

Të flasësh për efikasitetin termik në të njëjtën fuqi energji elektrike Watts, ajo është gjithmonë e vështirë për të provuar.

Thermal Tecnology është në gjendje për të demonstruar efikasitet më të madh termike dhe konsumin më të ulët të energjisë të sistemeve të ngrohjes me teknologji të patentuar Termike, me dokumentacion të rregullt të lëshuar nga TUV organ i aprovuar këtu më poshtë.

comparazione cavi scaldanti TUV Test Elettra 80 EMC – cavo scaldante Thermal Technology VS cavo scladante normale

 

Siç tregohet në 80 Test ELETTRA mund shihet këtu në tabelën më poshtë.

Karakteristikat e veçanta të Fibrës së karbonit tregojnë se performanca e sistemeve përkatëse të ngrohjes janë dukshëm më të lartë se çdo sistem tjetër i mundësuar nga energjisë elektrike.

 

10 VJET GARANCI, Genius Carbon® dhe pse jetëgjatësia e tij është e përjetshme ai ka një Garanci 10 vjeçare. (10 vjet për shtrimet në dysheme – 5 vjet për produktet e   tjerë).

-50% KOSTO E IMPJANTIT, lidhet direkt tek linja e energjisë elektrike pa pasur nevojë për ujë, vaj apo kanale në mur.

 

0% NDOTJA E AMBJENTIT, lidhet direkt në prizën elektrike. Nuk përdor asnjë lëndë djegëse dhe nuk çliron CO2.
– 40% Në KONSUMIN E ENERGJISË ELEKTRIKE, falë karakteristikave të veçanta të Fibrës  Karbonit sistemi ngrohës, Genius Carbon® kursen ndjeshëm enegji elektrike.
IP 67 NIVELI I SIGURISË, të gjithë produktet e Thermal Technology janë të izoluar kundër pluhurave dhe lëngjeve të ndryshëm.
0% KOSTOJA E MIRËMABJTJES DHE KONTROLLIT, sistemi nuk ka nevojë për mirëmbajtje ose kontroll periodik siç ndodh në çdo impjant tradicional.
0% FUSHË ELEKTRO-MAGNETIKE, Genius Carbon® është teknologjia e vetme që nuk prodhon fushë elektromagnetike.

 

Disa informacione të dobishme:

Fibra e karbonit dhe Grafiti

Grafiti është një derivat i karbonit, por, në vend të jetë një “rezistencë”, e cila është karboni, është një “përcjellës” i energjisë elektrike duke shëndrruar aspektin e konsumit të energjisë. Ekzistojnë sisteme ngrohje në grafit të cilat shumë herë gabimisht ose qëllimisht krahasohen / zëvendësohet me termin “Carbon Fiber”.

Rrezatimi elektromagnetik në sistemet e ngrohjes elektrike.

Në prezantimin e sistemeve të ngrohjes elektrike është raportuar shpesh:”Emetimet elektromagnetike nën normën ..”, apo “Pajisjet dhe aparatet elektronike prodhojnë fusha elektromagnetike sa më të ulët të mundshme”, apo” …veprojnë në tensionin e ulët (24V), atëherë zero emisionet … ” duke neglizhuar faktin se është e domosdoshme prania e një transformatori për operacionin e tij. Për shembull, për një dhomë 15m² ku nevojiten 1.200W për ta ngrohur kërkon një trasforamtor 50A, i cili në mënyrë të pashmangshme gjeneron fushë të lartë elektromagnetike.

Thermal Tecnology srl. ka testuar dhe certifikuar produktet e saj në një institut të njohur dhe dokumentacioni është në dispozicion në këtë faqe interneti.

Certifikimi i produkteve dhe sistemeve

Të gjitha produktet në treg janë të shoqëruara natyrisht me informacion mbi cilësinë dhe efikasitetin e tyre, por jo gjithmonë produktet dhe sistemet janë të shoqëruara me vërtetimin e duhur dhe adekuate, me rezervën e certifikimit të nevojshëm CE. Thermal Tecnology srl është në gjendje të sigurojë vërtetimin në lidhje me sigurinë elektrike (CE – TUV – LVD – CB), emisioneve elektromagnetike, rezistence ndaj zjarrit, forca mekanike, certifikimit ATEX për industrinë, sistemin e prodhimit ISO 9001.

Patentat

Sistemi i lidhjes me kabllo në Carbon Fiber-elektrike është patentuar në mbarë botën, ndërsa sistemet e panumërta janë të mbuluara nga aplikimi i patentave.

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje