KUNDER NGRIRJES

slide5-kunderngrirjes

Edhe ngrohja për ambjente të hapura është një nga shërbimet e Thermal Technology, me një seri të produkteve të veçanta kundër-ngrirjes, për shkrirjen e akullit dhe borës.

Këto produkte u përgjigjen në mënyrë efektive problemeve të krijuara nga formimi i akullit apo akumulimin i dëborës në ndërtesa: kundër ngrirjes, për shkrirjen e borvs dhe akullit në trotuare, për vendkalimet e këmbësorëve, për kulmet, për ulluqet, për puset, për platforma të pjerrëta dhe shkallë të jashtme.

Produktet tona gëzojnë efikasitetin e kabllove në Fiber Karboni me instalimi të shpejtë, ata janë të menduara për të lehtësuar instalimin.

Produktet tanë janë të disponueshëm në madhësi standarde (ose module të madhësive të ndryshme që përputhen me njëri-tjetrin), ose mund të bëhen me  porosi për hapësirën ku duhet të vendoset.

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje