NGROHES PER PANELE DIELLOR

Një sistem borë për panelet diellorë:  Thermal Technology  ka menduar këtë rrjet duke e ndërtuar në varësi të panelit djellor që shërben si mbështetje për kabllon në fibër karboni e vezhur me silicon special.

Zgjidhje ideale për problemet që shkakton akumulimi i dëborës dhe formimi i akullit mbi panelet djellor.

E tëra mund të kontrollohet nga çentralinat e kontrollit dhe sonda që perfeksionojnë operacionin.

 

 

 

Centralina T751

 
Të dhënat teknike:

  • Resistors Carbon Fibre.
  • Furnizimi me energji elektrike 230V.
  • Fuqia 250W.
  • Dimensioni i panelit në bazë të nevojave.
  • Lidhja kabllore e jashtme H07RNF.
  • Lidhës IP67.
  • ON / OFF funksion.
  • Certifikimi: CE.
  • Garanci: 24 muaj me mundësi zgjatje.
Kodi Përshkrimi
FT 1E-ALU Ngrohës për shkrirjen e borës për panele diellor
FT 1E-RETE_PL Gjatësia e kabllos për ushqimin me energji 4mt

 

Shembuj se ku mund të vendoset

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje