Sistemet për Çatitë dhe ulluqet

 

rete_sciogli_neve_per_tetti

Ky sistemi është zgjidha ideale për  shkrirjen e borës që mund grumbullohet mbi çati.
Sistemi realizon ngrohjen me anë të energjisë elektrike për ulluqet duke përdorur teknologjinë e ngrohjes me fibër karboni.
Në qoftë se sistemi ka qënë i fikur dhe bora është grumbulluar, mjafton ta ndezvsh atë dhe shkrirja e borës do të fillojë menjëherë.

Rete sciogli neve tetti a progetto

Sistemi përbëhet nga module prej të cilëve kombinimi ju lejon të ndërtoni zgjidhjen ideale me madhësinë dhe formën e kulmit.

REFERENCAT: Furnizimi me energji elektrike: 230Vac
Fuqia: 160 W / m²
Grada e mbrojtjes IP67

Kabllo të energjisë FG7

Rrjeta kundër borës për çatitë, me sistem fiksues.

Shëmbuj ku mund të vendoset

Centralina

centralina-t751

Kablli ngrohës nëse është i pajisur me një sondë temperature (lloji NTC10K) mund të pilotohet nga një çentralinë elektronike që kontrollon automatike ndezjen dhe fikjen kur arrin temperaturën e dëshiruar (0-90 ° C).

DOWNLOAD
Termoregolatore T751

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje