Wellness – Mirëqenie

Për sektroin Wellness Thermal Technology® prodhon rrjeta për ngrohje me tension të ulët, të përshtatshme për instalim në prani të lagështisë, si banjo, dhoma me avull, sauna, dhoma SPA, shtretër dielli, mure dushi, stola për pishina ose vaska.
Këto objekte janë të realizuara me porosi dhe mund të aplikohen nën veshjet për tu krijuar sipërfaqeve ngrohtësi si në banjot, shtretër, mure, dysheme, kabinat etj.
Rrjetat Wellness instalohen lehtë në sipërfaqe të lakuara, tipike të kësaj fushe.

Rrjetat tona Wellness, të ushqyera me energji elektrike, kanë karakteristika të ndryshme në krahasim me sistemet e tjera elektrike:

  • janë të qëndrueshme dhe fleksible;
  • kanë ngrohje më të lartë në krahasim me sistemet e tjerë;
  • janë të qëndrueshme dhe të sigurta.

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje