Wellness – rrjeta ngrohje të përshtatura

applicazione_rete_wellness

Për sektroin Wellness Thermal Technology® prodhon rrjeta për ngrohje me tension të ulët, të përshtatshme për instalim në prani të lagështisë, si banjo, dhoma me avull, sauna, dhoma SPA, shtretër dielli, mure dushi, stola për pishina ose vaska.

Këto objekte janë të realizuara me porosi dhe mund të aplikohen nën veshjet për tu krijuar sipërfaqeve ngrohtësi si në banjot, shtretër, mure, dysheme, kabinat etj. Rrjetat Wellness instalohen lehtë në sipërfaqe të lakuara, tipike të kësaj fushe.

 

Të dhëna Teknike:

Furnizimi me energji elektrike: 12-48 V (me kërkesë)

Fquia tipike: 150 W/m²*

Temperatura: deri në 45°C*

Kontroll i temperaturës: Sonda NTC 10K e futur në ngrohës për kontrollin e temperaturës.

*Fuqia është e presonalizueshme.

Mund të realizojmë elemente për të arritur temperatura deri në 70/80°C.

 

Kodi Përshkrimi
PVRW.0.000.000  rrjet për projekt Wellness me sipërfaqe të lakuara ose me më shumë se 4 anë

 

Shëmbuj se ku mund të vendosen

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje