Jastekë për Stolat

thermal_chiese_musei_1

cuscino-riscaldante  Jastekë me ngrohje për karrige, stola dhe tavolina. Këta jastëk janë gjysmë të ngurtë i izoluar termikisht.

Ato jane pajisur me rregullator temperature të sipërfaqes së jastëkut.

 

DOWNLOAD

 

Të dhëna teknike

Jastëk për stola

• furnizimit me energji elektrike: 230 Vac
• dimensioni:
100×40 cm
170×40 cm
240×40 cm
• fuqia: 220 W/m²

 

Jastëk për karrige

•  furnizimit me energji elektrike: 230 Vac
• dimensioni: 40×85 cm
• fuqia: 220 W/m²

Shëmbuj ku mund të vendosen

Rruga: Bulevardi "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit (perballe ish ekspozites) - Tirane | Cel 00355689026474 | email: althermaltt@yahoo.com

Copyright (c) Sistem Ngrohje