NGROHJA E AMBIENTE INDUSTRIALE

Perfito efikasitet me te lart te personelit dhe, ne te njejten kohe, optimizo kostot ne infrastrukture duke ngrohur ne menyren e duhur zonat prodhuese. 

Thermal Technology, duke perdorur teknologjine e fibres se karbonit, eshte ne gjendje te realizoje sisteme ngrohje per cdo biznes duke garantuar performanca te larta dhe siguri maksimale. Per te mbajtur te lire nga bora dhe per te mbrojtur hyrjet e struktures suaj, ju propozojme nje numer te madh zgjidhjesh te sigurta dhe te besueshme dhe sigurisht afatgjate. Produktet tona mundesojne edhe mbajtjen e paster te paneleve diellore dhe bodeve te cative. 

Ambiente te brendshme

NE TOKE

Sistemet tona per shkrirjen e bores jane teknologjikisht me te avancuarat ne qarkullim per te zgjidhur problemin e grumbullimit te bores dhe ngricave.

CATI FABRIKE

Si pasoje e reshjeve te medhaja te bores, ka mundesi te mblidhet nje sasi e madhe bore qe mund te shfaqet e rrezikshme. Rrjetat tona per shkrirjen e bores arrijne te ngrohin deri ne 75 cm duke shkrire keshtu bores dhe akullin.

FOTOVOLTAIK

Panelet fotovoltaike te mbuluara nga bora mund te pesojne nje ulje te performancave deri ne fikje totale. Teknologjia jone nuk lejon bores te depozitohet duke ndaluar keshtu pengesen e drites per ne panel.