NGROHJA E SHTEPISE

Projektimi i nje sistemi te duhur ngrohje per shtepine tuaj eshte i domosdoshem per te garantuar efikasitet, me qellimin qe te jepet komforti maksimal gjate sezonit te ftohte. Sistemi Thermal Technology eshte ideal per realizimin e implanteve ngrohes me fibra karboni te cilat mund te jene ne dysheme, mur, tavan dhe shume zgjidhje te tjera qe i pershtaten cdo kerkese specifike te klientit duke ruajtur gjithmone efikasistetin qe eshte karakteristika kryesore e sistemit tone.
Thermal Technology ofron zgjedhjet optimale per te mbajtur te sigurta te gjitha ato zona te jashtme te shtepise te cilat mund te jene te ekspozuara ne bore apo ngrica. Sistemi jone mundeson shkrirjen e bores ne cdo vend qe eshte e nevojshme si tarraca apo hyrja e ndonje garazhi. Gjithashtu kemi teknologjine per te mbajtur panelet diellor te paster nga bora.

Ambiente te brendshme

Dysheme

Per dysheme te reja apo shtresa te varfra, ne ndertesa te reja apo rikonstruksion, ne e kemi zgjidhjen per ju me rrjetat dhe dysheket tane nen dysheme te cilat prodhohen specifikisht per ju qe te arrihet efikasiteti maksimal.

MUR DHE TAVAN

Rrjetat nen suva apo kartonxhes Thermal Technology jane zgjidhja perfekte per realizimin e sisteme ngrohese pa perdorur aspak hapsiren e ambientit perkates.

wellness

Rehatia maksimale ne ambientet e dedikuara mireqenies (sauna, banjo turke, spa) eshte eshte kenaqesia e siperfaqeve qe natyrisht jane te ftohta si puna e mermerit, te kene mundesine te ngrohen sipas nevojes.

radiator

Radiatoret Thermal Technology pershtaten ne menyre te shkelqyer me cdo ambient te shtepise duke ofruar nje ngrohje funksionale dhe elegante.

Ambiente te jashtme

NE TOKE

Sistemet tona per shkrirjen e bores jane teknologjikisht me te avancuarat qe mund te gjenden per te zgjidhur problemin e mbledhjes se bores ne tarraca, trotuare, hyrje garazhesh etj

CATI SHTEPIE

Si pasoje e reshjeve te medhaja te bores, ka mundesi te mblidhet nje sasi e madhe bore qe mund te shfaqet e rrezikshme. Rrjetat tona per shkrirjen e bores arrijne te ngrohin deri ne 75 cm duke shkrire keshtu bores dhe akullin.

FOTOVOLTAIK

Panelet fotovoltaike te mbuluara nga bora mund te pesojne nje ulje te performancave deri ne fikje totale. Teknologjia jone nuk lejon bores te depozitohet duke ndaluar keshtu pengesen e drites per ne panel.