RRJETE NGROHESE

 Rrjeta per ambiente te brendshme eshte e disponueshme ne 3 variante per te ofruar zgjidhje specifike sipas tipit te dyshemeve: per qeramike/ mermer (A); e ngjitur apo pa kolle (B), me nje shtrese te holle rezine, autolivelanti (mikro-cimento) kolle apo llac i gatshem (C). Per temperature dhe komfort optimal dhe efikas ne pak kohe eshte e nevojshme pergatitja e shtreses ku do te vendoset sistemi.

 

Ambiente te brendshme

Dysheme

 

Per dysheme te reja apo shtresa te varfra, ne ndertesa te reja apo rikonstruksion, ne e kemi zgjidhjen per ju me rrjetat dhe dysheket tane nen dysheme te cilat prodhohen specifikisht per ju qe te arrihet efikasiteti maksimal.

MUR DHE TAVAN

Le reti sottointonaco o i pannelli sottocartongesso Thermal Technology sono la soluzione perfetta per la realizzazione di impianti di riscaldamento con ingombro nullo. Soluzione di riscaldamento modulare, semplice da installare in fase di realizzazione parete/soffitto, sotto intonaco, raccomandata sia come sistema integrativo (anche per mantenere asciutte le pareti), sia come sistema riscaldante principale.

-50% KOSTO INSTALIMI

Sistemi jone eshte i lidhur drejtperdrejte me rrymen elektrike.

0% CLIRIM LENDESH TE DEMSHME

Nuk perdoren lende djegese qe rrisin edhe me teper nivelin e CO2 ne atmosfere.

0 KOSTO MIREMBAJTJE

Sistemi nuk kerkon asnje mirembajtje periodike, ndryshe nga sistemet tradicionale te ngrohjes.

NIVEL I LART SIGURIE

Cdo produkt Thermal Technology eshte i mbrojtur ndaj pluhurave dhe lengjeve.

-40% KONSUM ENERGJITIK

Vetite perkatese te fibres se karbonit te Thermal Technology ulin ndjeshem konsumin energjitik.

GARANCI DERI 15 VITE

Produktet Thermal Technology, edhe perse nuk kane asnje tip perdorimi, jane me garanci 15 vite per sistemet ne dysheme, 5 per radiatoret dhe 2 per mbulesa elektrike ngrohese dhe komponent elektrik.

mos hesitoni te na kontaktoni